Make-up / workshop

MINTENZ

Binnen Beauty Salon Nouveau werken we met het prachtige merk MINTENZ!! Een merk dat 100% natuurlijk is, en de huid verzorgt! Ook mag het resultaat van deze mooie make-up niet onderschat worden. Door de mooie dekking en hoge pigmentatie zijn alle creaties mogelijk.

Wil jij graag mooi opgemaakt worden voor een feestje o.i.d.? Dat kan!! Voor € 15 euro steel jij de show!

Tarieven

Proef make-up

35,00

Bruids make-up

45,00

Bruids make-up op locatie

Exclusief reiskosten € 0,19/km

55,00

Ben jij zelf de gelukkige bruid? Wat super!!

Op deze mooie dag wil je natuurlijk dat alles helemaal perfect is. Dus ook je make-up.

Wat zouden wij het speciaal vinden om deze mooie dag met jou mee te mogen maken. Om alles zo goed en duidelijk mogelijk te maken, willen we jou vragen eerst al zelf eens te bedenken wat je graag wil qua uitstraling. Dan kunnen wij ons daar ook een beetje op voorbereiden.

MINTENZ WORKSHOP

Wil jij een leuke middag of ochtend met vriendinnen/familie/kennissen of je team? Dan is de workshop van MINTENZ een te gekke invulling!!

Hoe ziet deze workshop en dan uit? Je gaat echt leren jezelf op te maken, precies zoals het bij jouw gezicht past.

na de workshop krijg je ook een naslagwerk mee naar huis, als het allemaal net wat te veel informatie is geweest 

De kosten van de workshop bedragen €27,50 en is voor minimaal 3 personen en maximaal 7. De workshop zal ongeveer 2 uur duren (afhankelijk van de grootte van de groep) Er wordt natuurlijk gezorgd voor koffie en thee en een lekker hapje.

Er zit ook nog een heel leuk voordeel aan de workshop. Je krijgt namelijk 10% korting op de producten van MINTENZ!!

De workshops zullen vaak op zaterdag of vrijdag avond gegeven worden, maar zou je de workshop graag op een ander moment volgen? Daar kunnen we natuurlijk altijd samen naar kijken.

Wil jij je graag inschrijven voor deze te gekke workshop? Stuur dan een mailtje met hoeveel personen je graag wil komen en welke datum het beste voor jullie uitkomt naar: