BioPulse Therapy

Ontgiften van de weefsels, activeren van doorbloeding

BioPulse Therapy  onderscheidt zich van andere behandelingen omdat het zich in tegenstelling tot veel behandelingen niet op de huidcellen richt maar op de weefsels eromheen. Het doel van de behandeling is om in de weefsels een disbalans op te heffen. Dit wordt gedaan door als het ware te ‘spoelen’.De BioPulse Therapy wordt vaak aan het begin van jouw weg naar een mooiere huid ingezet. Zo beginnen we op een “schoon canvas”. Deze behandeling werkt op een biochemische manier. We stimuleren bloedcirculatie, oxygenatie en lymfedrainage. Door de toevoer van zuurstofrijk bloed naar de opperhuid, wordt er echt nieuwe energie gegeven aan de bovenste cellen van de huid. Deze behandeling zorgt er voor dat alle processen in de huid weer herstellen en dus hun functie goed uitvoeren.

BioPulse Therapy

80,00

Voor de exclusive behandelingen voeren wij altijd een uitgebreide intake uit. Dit doen we omdat we met hoge werkstoffen werken, en er dus ook meer contra-indicaties zijn. Omdat we hier echt onze tijd voor willen nemen, zal de eerste afspraak altijd wat langer duren.

Ook zijn combinaties van verschillende EXCLUSIVE in 1 behandelingen mogelijk, dit zullen we altijd met u bespreken. Zo kunnen we elke behandeling echt op maat maken.