Bio Peeling

Voeden en het huidherstellende vermogen van de huid wordt geactiveerd

De Biopeeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. Deze peeling zet de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid van binnenuit gaat herstellen en vernieuwen. De mix die wordt gebruikt is 100% natuurlijk, en werkt sterk ontgiftend. Het doel van de biopeeling is dus niet zo zeer het verweken van de huid (wat bij een fruitzuurpeeling wel gebeurt) maar de huid voorzien van vitamine, mineralen, enzymen, aminozuren en sporenelementen. Hierdoor wordt de huid van binnenuit gezonder, en wordt het huideigen herstelvermogen gestimuleerd.

Bio Peeling

64,50

Bio Peeling kuur (6e behandeling gratis):

322,50

Voor de exclusive behandelingen voeren wij altijd een uitgebreide intake uit. Dit doen we omdat we met hoge werkstoffen werken, en er dus ook meer contra-indicaties zijn. Omdat we hier echt onze tijd voor willen nemen, zal de eerste afspraak altijd wat langer duren.

Ook zijn combinaties van verschillende EXCLUSIVE in 1 behandelingen mogelijk, dit zullen we altijd met u bespreken. Zo kunnen we elke behandeling echt op maat maken.